Index

Malverk

01

Introduksjon

På denne siden finner du maler for våre mest brukte elementer. Disse vil til en hver tid være oppdatert til seneste versjon hvis det blir foretatt endringer. 

Last ned malene du trenger nedenfor. Om du vil ha alt i en smell kan du laste ned zip-filen til venstre.

02

Presentasjonsmal

Presentasjonsmalen finnes for programmene Powerpoint (PC/Mac) og Keynote (Mac). Infinitums fargepallett er lagt inn i malene, husk å bruk disse i grafer og annen grafikk. For manuell overstyring av farger, se RGB-verdiene som er definert her.

Merk at malene krever at du har vår profilfont (Arno) installert. Om du ønsker å dele en presentasjon med utenforstående bør du først eksportere den som PDF. Fonten blir da bakt inn i filen.

Naviger med piltastene. Trykk Esc for å lukke.
03

Postale elementer

Brevmal

Vi benytter oss ikke av fortrykte brevark. Isteden har vi laget denne malen for Microsoft Word. Malen fungerer på både PC og Mac.

Trykk Esc for å lukke.

Konvolutter

Formatene vi bruker for konvolutter er C4, C5 og E65. Her kan du laste ned InDesign-maler, og trykklare filer dersom det ikke er behov for endringer.

Trykk Esc for å lukke.

Visittkort

Her kan du laste ned visittkortmal (InDesign), og trykkfiler for forside og preg. Visittkortene trykkes på Munken Lynx. Dette er et ubestrøket naturhvitt miljøpapir (FSC-merket).

Trykk Esc for å lukke.
04

Epostsignatur

Mailsignaturen settes i Times New Roman, tekststørrelse 12 pt. Hilsen, personnavn og firmanavn skal være bold, mens tittel settes i kursiv. Som et utgangspunkt kan du laste ned og kopiere teksten fra dokumentet til venstre inn i epostprogrammet ditt.

Trykk Esc for å lukke.
05

Annonser

Annonser må naturligvis brekkes om til riktig format fra gang til gang, men bruk gjerne denne helside-malen som et utgangspunkt. Her ser du ca. mengde luft rundt tekst, samt korrekt bruk av typografi.

Naviger med piltastene. Trykk Esc for å lukke.